5 TIPURI DE PRIETENI VIRTUALI

Bunăă!Ne revedem dupa 2 săptămâni și sincer mi-a lipsit mult acest site!Am fost ocupată cu școala în principiu , de aceea nu am mai postat.Vreau să fac mai întâi o mică paranteză:aici nu voi scrie doar despre povesti și filme, ci și despre o mulțime alte lucruri.

De ceva vreme mă confrunt cu o mare problemă.FRUSTRARE… Și de ce?Pentru că sunt frustrată de tot ce se întâmplă  în toată țara, pe youtube, în lumea actorilor, în lumea artiștilor, pe rețelele de socializare.Observați ce este promovat cel mai des pe youtube?Filmulețele cu orientare sexuală și clickbait-ul(cu carul).Tot ce este interesant, profund, știința este aruncată efectiv la gunoi.Dar pentru că nu sunt aici ca să vă țin o prejudecată, astăzi vă voi arată 5 tipuri de prieteni virtuali.

1.Prietenul/a popular/ă- ei bine, ei au cele mai multe like-uri la postări și aparent cei mai mulți amici.Se caracterizează printr-un rang social de invidiat, fițe, falsitate, și o tonă de machiaj. EXEMPLARE:10000000000000….  Se pot achiziționa de pe orice rețea de socializare, iar costul este de cel puțin un Ador la fiecare fotografie.(transportul inclus în preț)

2.Pietenul/a pervers/ă- deși e acel gen de prieten pe care nu oricine îl acceptă,existăă.Întotdeauna va fi interesat/ă de numărul pe care îl porți la chiloți(do not hate me, mi s-a întâmplat)și va posta mereu ceva deocheat.Se caracterizează prin: o  doză mare de tupeu și…perversitate- normal.EXEMPLARE-cum să îi găsești:1oooooo…la fiecare nume de @perversa_001;@perversul_09 etc.

3.Prietenul/a depresiv/ă- vobesc încontinuu despre cât de oribilă este viața lor, chinuindu-se să inventeze cele -100 de moduri de a se sinucide-.EXEMPLARE-cum să îi găsești:îți dai seama în funcție de câte mesaje disperate au pe pagină, respectiv poze cu tăieturi.

4.Prietenul/a ciudat/ă- se crede un pandakoala-corn într-un tărâm plin de flori curcubeu și sclipici .Inventează adesea cuvinte inexistente și dacă ai pune-o să aleagă dintre pizza și iarbă, ar alege iarba cu siguranță.))EXEMPLARE-cum să îi găsești:trebuie să fie pe contul ei sute de unicorni.

5.Prietenul/a adevărat/ă- acel cineva care de chiar nu îl cunoști, simți ca pur și simplu îi poți spune orice.Drăguță, protectivă, altruistă, perfectă.EXEMPLARE:pe cale de dispariție!Oameni ca aceștia sunt din ce în ce mai puțini, mai ales în realitate.Depinde numai de noi:)

Acesta este topul meu , din propia perspectivă.Pe data viitoare!Vă puup!:)

p.s.:ACESTA ESTE UN PAMFLET, A SE TRATA CA ATARE!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s